Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ρωτήστε μας για προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας!Στη σημερινή δυναμική αγορά με εκατομμύρια γιατρούς όλων των ειδικοτήτων να διαφημίζουν καθημερινά το ιατρείο τους, είναι ζωτικής σημασίας το δικό σας ιατρείο, νοσοκομείο ή φαρμακείο να ξεχωρίσει. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι με την δημιουργία ιστοσελίδας για την ενεργή παρουσία σας στο Διαδίκτυο.

Η Health Partner, με χρόνια εμπειρία στο ιατρικό marketing, αναλαμβάνει την:

  • Κατασκευή ιστοσελίδας για γιατρούς
  • Κατασκευή ιστοσελίδας για νοσοκομεία και κλινικές
  • Κατασκευή ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικών καταστημάτων για φαρμακεία

Η Health Partner δημιουργεί ιστοσελίδες με πρωτοποριακό design και εύκολες στην πλοήγηση των χρηστών, πάντα προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές της Google.

Τι προσφέρει μια δημιουργική ιστοσελίδα;

Η κατασκευή ιστοσελίδας για γιατρούς γίνεται με πρωταρχικό στόχο να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να φέρετε περισσότερους πελάτες στην πόρτα του ιατρείου σας.

Σύμφωνα με έρευνες, το 43% των αναζητήσεων στο διαδίκτυο αφορά την ανεύρεση γιατρών. Αυτή η αναζήτηση μπορεί να γίνει όλο το 24ωρο, δηλαδή και ώρες όπου το τηλέφωνο του ιατρείου σας δε θα είναι εφικτό να απαντηθεί. Συνεπώς, μια αποτελεσματική ιστοσελίδα είναι αυτή που θα δώσει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εικόνα όχι μόνο για την ειδικότητα και τις υπηρεσίες του ιατρείου σας, αλλά και τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί σας κάθε στιγμή.

Τι προβλέπει η Google;

Η κατασκευή ιστοσελίδας για γιατρούς, νοσοκομεία ή κλινικές όσο πετυχημένη κι αν είναι, δεν θα σας φέρει ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα αν δεν είναι ορατή στους επισκέπτες. Αξίζει, λοιπόν, να επενδύσετε χρόνο και πόρους στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης αλλά και στις διάφορες συσκευές.

Συγκεκριμένα, η Health Partner κατασκευάζει ιστοσελίδες με:

  • Mobile-friendly, responsive design

Ένα ελκυστικό design είναι απαραίτητο, αλλά δεν είναι ποτέ αρκετό για να προσελκύσει τους χρήστες. Στην ιστοσελίδα σας η λειτουργικότητα πρέπει να κυριαρχεί. Ειδικά, όταν αναφερόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικών καταστημάτων για φαρμακεία στις οποίες οι επισκέπτες αναζητούν συγκεκριμένα προϊόντα.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζει η Health Partner έχουν responsive design, δηλαδή προσαρμόζονται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης του χρήστη. Αυτό επιτυγχάνει όχι μόνο την πιο ευχάριστη πλοήγηση του χρήστη, αλλά μειώνει σημαντικά και το χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας. Επίσης, είναι φιλικές προς τις φορητές συσκευές (mobiles, tablets) έχοντας ως γνώμονα ότι το ποσοστό της αναζήτησης γιατρών από κινητά αυξάνεται ραγδαία.

  • Εμφανή call-to-action

Έχοντας ως στόχο την ενθάρρυνση των χρηστών να καλέσουν για ένα ραντεβού στο ιατρείο σας ή να διαβάσουν ένα αναρτημένο άρθρο σας, χρειάζονται call-to-actions. Κατά την κατασκευή ιστοσελίδας για γιατρούς, η Health Partner προσθέτει call to actions σε ορατά σημεία της σελίδας. Έτσι, διευκολύνονται οι χρήστες στο να προβούν σε κάποια ενέργεια.

  • SEO optimized

Το on-site SEO (Search Engine Optimisation) αναφέρεται στη βελτιστοποίηση της κατάταξης της ιστοσελίδας του ιατρείου σας στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Ένα αποτελεσματικό SEΟ και μια ιστοσελίδα που θα απαντάει πλήρως στους όρους αναζήτησης των χρηστών, θα σας φέρει στην πρώτη θέση! Η δημιουργία ιστοσελίδας από την Health Partner περιέχει όλες τις απαραίτητες ενέργειες βελτιστοποίησης του on-site SEO.

Φόρμα Επικοινωνίας