Μετάφραση Ιατρικών Κειμένων

Ρωτήστε μας για προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας!Η ομάδα της Health Partner με τεράστια εμπειρία στο ιατρικό marketing, ειδικεύεται και στη μετάφραση ιατρικών κειμένων. Με αυτό το τρόπο, η σελίδα ανανεώνεται διαρκώς με έγκυρο περιεχόμενο. Αυτό το περιεχόμενο ενδιαφέρει κάθε ασθενή που επισκέπτεται μια ιατρική σελίδα.

Ένας από τους παράγοντες μιας επιτυχημένης σελίδας, είναι φυσικά και το περιεχόμενο. Όσο καλύτερης ποιότητας και εγκυρότητας είναι κάθε κείμενο στη σελίδα σας, τόσοι περισσότεροι χρήστες θα την επισκέπτονται. Αυτή η υψηλή επισκεψιμότητα είναι που οδηγεί τελικά στην αύξηση των ραντεβού που έχει ένας ιατρός.

Η Διαδικασία της Μετάφρασης

Περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο, η μετάφραση ιατρικού κειμένου είναι από τις πιο απαιτητικές. Επειδή περιέχει εξειδικευμένους όρους, επομένως απαιτεί άριστη γνώση. Η έμπειρη ομάδα της Health Partner αναλαμβάνει τη συγγραφή, καθώς και τη μετάφραση ιατρικών κειμένων, όταν αυτό απαιτείται.

Η Απόδοση των Κειμένων

Η μετάφραση ιατρικού κειμένου από τη μια γλώσσα στην άλλη, γίνεται μόνο από εξειδικευμένους και έμπειρους μεταφραστές, οι οποίοι μελετούν σε βάθος κάθε ιατρικό θέμα. Η τελική έγκριση γίνεται πάντοτε από τον ίδιο τον ιατρό, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα του κειμένου. Έπειτα από την έγκρισή σας, το κείμενο ανεβαίνει στη σελίδα σας, υπό τις προδιαγραφές SEO έτσι ώστε να πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Ξενόγλωσσα Κείμενα και Αντιγραφή

Πλήρως συμμορφωμένοι με τις προδιαγραφές της Google, η μετάφραση ιατρικών κειμένων δεν γίνεται ποτέ κατά λέξη. Η μεταφραστική ομάδα της Health Partner φροντίζει έτσι ώστε η μετάφραση να περιέχει κάθε πολύτιμη πληροφορία, μέσα σε ένα πρωτότυπο και αυθεντικό περιεχόμενο.

Μοιραστείτε μαζί μας τις πιο έμπιστες πηγές σας ή επιτρέψτε μας να σας προτείνουμε συγκεκριμένη προσθήκη υλικού, η οποία θα εμπλουτίσει την ιστοσελίδα σας. Με αυτό το τρόπο, κάθε ασθενής μένει ενημερωμένος και νιώθει τη διαρκή φροντίδα του ιατρού του, ακόμη και όταν δεν βρίσκεται στο ιατρείο του.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα έτσι ώστε να απαντήσουμε σε κάθε περαιτέρω απορία που μπορεί να έχετε και να σας βοηθήσουμε στην καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών σας.

Φόρμα Επικοινωνίας