Επαγγελματική Φωτογράφιση και Δημιουργία Επαγγελματικού Βίντεο/Μοντάζ

Ρωτήστε μας για προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας!Η Health Partner της εταιρείας Forthright και η εξειδικευμένη ομάδα της, παρέχει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και αναλαμβάνει κάθε επαγγελματική φωτογράφιση και δημιουργία επαγγελματικού βίντεο & μοντάζ. Είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στην Αθήνα που προσφέρουν ολοκληρωμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες, με δικό της studio φωτογράφισης.

Από την πολυετή εμπειρία της ομάδας Health Partner και από τις πολυάριθμες συνεργασίες της με, όλων των ειδικοτήτων, ιατρούς και ιατρικά κέντρα έχει αποδειχθεί πως η φωτογραφία και το βίντεο συμβάλλουν σημαντικά:

  • Στη σωστή προβολή του ιατρείου
  • Στην αύξηση της εμπιστοσύνης του ασθενούς
  • Στη μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων μετατροπής σε πελάτη

Γιατί να Επιλέξετε Επαγγελματική Φωτογράφιση;

Σε μια ιατρική ιστοσελίδα είναι αναγκαία η ύπαρξη επαγγελματικών και υψηλής ποιότητας φωτογραφιών. Φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν το χώρο του ιατρείου σας, ελκυστικά και αποτελεσματικά. Όσο σημαντικά και αν είναι τα κείμενα, τίποτα δεν αντικαθιστά την αμεσότητα και το κύρος που προσδίδουν οι φωτογραφίες.

Ένας ασθενής, εν δυνάμει πελάτης, δεν θα εμπιστευτεί την υγεία του σε ένα γιατρό που παρουσιάζει το γραφείο του πρόχειρα, με κακού περιεχομένου και ποιότητας φωτογραφίες.

Εμπιστευτείτε την επαγγελματική φωτογράφιση της Health Partner και τη διαδικασία επιλογής των κατάλληλων εικόνων για την ιστοσελίδα σας. Η φωτογράφιση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας ή στο ειδικά διαμορφωμένο studio της εταιρείας, με την εγγύηση πως θα  αντανακλούν το ήθος και τον επαγγελματισμό του ιατρού.

Γιατί να Επιλέξετε Βίντεο;

Η δημιουργία επαγγελματικού βίντεο και το Video Marketing αποτελεί, πλέον, ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στο διαδικτυακό marketing. Μέσω του video, o ιατρός θα έχει τη δυνατότητα να περάσει το μήνυμά του με έναν πιο δημιουργικό και άμεσο τρόπο, χωρίς να κουράζει τον ασθενή με μακροσκελή κείμενα.

Έχει αποδειχθεί πως το video αποτελεί ένα διαδραστικό μέσο επικοινωνίας, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε  για την επικοινωνία σας με τον πελάτη-ασθενή, ενώ αποτελεί αρωγό στο να αποκτήσετε πιστούς πελάτες και advocates.

Τι μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς :

  • Q&A videos
  • Μαρτυρίες Πελατών
  • Παρουσίαση του ιατρείου και του ιατρού
  • Επεξηγηματικά video κατά τη διάρκεια συνεδρίας

Φόρμα Επικοινωνίας