Ποιοί Είμαστε

Η Health Partner, αποτελείται από μια ομάδα καταρτισμένων και έμπειρων ανθρώπων, με όραμα και στόχους, εστιασμένη αποκλειστικά στο ιατρικό marketing. Επενδύοντας από τα πρώτα κιόλας βήματα στον ιατρικό κλάδο, η ομάδα μας κατόρθωσε να αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες στην προώθηση ενός ιατρού.

Σε αντίθεση με κάθε άλλη διαφημιστική, η Health Partner επένδυσε χρόνο έτσι ώστε να εκπαιδεύσει κάθε μέλος της ομάδας της και να εξειδικευτεί πάνω στις ανάγκες ενός ιατρού, μέσα από επιτυχημένο ιατρικό marketing. Με αυτό το τρόπο, μπορεί να προσφέρει σωστή καθοδήγηση και ολοκληρωμένη στρατηγική, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες ενέργειες, οι οποίες μπορούν να προωθήσουν το ιατρείο σας.

Η ομάδα της Health Partner και η Διαφημιστική Forthright

Η ομάδα της Health Partner ξεπήδησε από την επιτυχημένη διαφημιστική εταιρεία Forthright, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες.

Η ανάγκη για απόλυτη εξειδίκευση και προσήλωση στον ιατρικό τομέα, κατέστησε αναγκαία τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου τμήματος, το οποίο θα απασχολούνταν αποκλειστικά στο ιατρικό marketing, με διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση πάνω  σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα.

Οι Εγκαταστάσεις και η Δημιουργία Στούντιο

Επιλέγοντας νέες εγκαταστάσεις, η διαφημιστική Forthright κατάφερε να εξελιχθεί, δημιουργώντας τις συνθήκες για νέες υπηρεσίες και ενέργειες. Από τις ελάχιστες διαφημιστικές στην Ελλάδα, η Forthright δημιούργησε το δικό της στούντιο, στο οποίο γίνονται φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις.

Η Health Partner, κάνοντας χρήση του στούντιο μπορεί να προσφέρει σε κάθε ιατρό τη δυνατότητα για επαγγελματική φωτογράφηση, αλλά και δημιουργία βίντεο, το οποίο επιμελείται και μοντάρει το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας.

Γιατί να Επιλέξετε τη Health Partner;

Η εξειδίκευση και η γνώση πάνω στο ιατρικό marketing καθιστά τη Health Partner την πιο σοφή επιλογή κάθε ιατρού. Αυτός είναι και ο λόγος που ολοένα και περισσότεροι ιατροί κάθε ειδικότητας επιλέγουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της Health Partner.

Πιστοποιημένος συνεργάτης

Η Health Partner λαμβάνει τα προνόμια μιας μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας, μένοντας πιστή στο όραμά της. Η διαφημιστική Forthright είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google (Google Partner), με παρουσία σε μεγάλα συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της Google.

Εμπιστευτείτε τη Health Partner και επιτρέψτε μας να βοηθήσουμε περισσότερους ασθενείς να σας βρουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα!

Φόρμα Επικοινωνίας